Sosiaalisen median analyysitekniikoista löytyvä politiikka

Sosiaalisen median analyysi on erittäin tärkeä minkä tahansa maan turvallisuuden kannalta. Useimmat hallitukset ovat kehittäneet sosiaalisen median tietojen analysointimekanismeja saadakseen epä patrioottiset kansalaiset maahan

Sosiaalisen median analyysin politiikka tulee järjestelmän kehitykseen osallistuvien ihmisten etujen seurauksena. On useita syitä, jotka saavat sosiaalisen median analyysin voittamaan ihmisten edut ja sen seurauksena käynnistämään joitain poliittisia pelejä, jotka vievät tietyn suunnan tietyllä tavalla.

Oma etu

Suurin osa ihmisistä harjoittaa sosiaalisen median analyysiä palvellakseen omia etujaan. Tällaiset ihmiset kokoavat ja havaitsevat ihmisiä online-tyyppisissä jakamistavoissa, jotta pitkällä aikavälillä, jos meillä on analysoitu tietty sosiaalinen media, saamme tuloksia, jotka näyttävät ottavan tietyn suunnan, kun tulokset ovat käytännössä konkreettisessa mielessä. Lisäksi sosiaalisen median analyysin politiikkaa voidaan tarkastella eri näkökulmasta. Mielestämme se on hyvä hallintotutkimus sosiaalisen median analyysistä. Tämä tarkoittaa sitä, että analysoitaessa mediaa meidän on otettava huomioon kaikki suorituskyvyn kannalta välttämättömät säännöt.

Siksi omalla edulla voi olla kielteinen vaikutus sosiaalisen median analyysin tuloksiin, mikä johtaa virheellisiin johtopäätöksiin, jotka voivat johtaa lopulta vääriin ennusteisiin, jos perustamme päätelmämme näiden tulosten perusteella. Esimerkiksi, jos joku vaikuttaa ihmisiin lähettämään tietyntyyppisiä tekstiviestejä sosiaalisiin sivustoihin täydentääkseen itseään, saatamme todennäköisesti saada vaikutelman, että tämä henkilö on suosittu, kun todellisessa mielessä se johtuu pelkästä vaikutuksesta tiettyyn ryhmään ihmisiä, todennäköisesti kannattajia.

Analyysin syy

Sosiaalisen median analyysin perustelut ovat toinen keskeinen kysymys, johon on vastattava asianmukaisesti, jotta se ei aiheuttaisi poliittisia taisteluja eri syistä. Jotkut ihmiset saattavat haluta, että analyysi tehdään ihmisten keskustelujen seuraamiseksi niin, että kaikki hoidetaan siitä, mitä tietää eniten. Lisäksi hallitus suhtautuu tähän erittäin vakavasti seuratessaan, minkä tyyppisiä tietoja sen kansalaiset jakavat sosiaalisessa mediassa.

Joten ne, jotka tukevat hallitusta, ovat samaa mieltä sosiaalisen median analyysistä oikeanlaisena hallintotapana. Toisaalta hallitusta vastustavat väittävät, että sosiaalisen median tunteiden analysointi on ihmisoikeuksien vastaista. He sanovat, että se loukkaa yksityisyyden suojaa yksityisyydelle.

Muut analyytikot väittävät, että tällaisen analyysin pitäisi olla mahdollista, jos kirjanpitoa haluaa pitää yksinomaan sosiaalisen alustan omistaja. Ne voidaan näyttää vain hallitukselle tai muille osapuolille, joiden on vannottava todistukset oikeudessa, jotta heillä olisi oikeuden määräys saada tietoja.