Vaalit 2012: Politiikka toimistossa

On vain joitain asioita, joista sinun ei pitäisi puhua toimistossa-seksi, raha, uskonto ja tietysti politiikka. Mutta kuten me kaikki tiedämme, nämä tabuaiheet muodostavat usein mielenkiintoisimman vesijäähdyttimen keskustelun. Ja kun vuoden 2012 presidentinvaalit lämpenevät, niin myös poliittisesti intohimoiset työntekijät.

Keskustelut kääntyvät, “näitkö mitä Kim Kardashian pukeutui tuolla jälkijuhlissa”-“näetkö, mitä tuolla ehdokkaalla oli yllään keskustelussa? Hänen solmionsa ei täysin vastannut hänen pin-raidallista pukuaan.” (Okei, ehkä hieman vähemmän matala kuin se, mutta ymmärrät pointtini).

Vaalit ja äänestäminen

Jonkin ajan kuluttua voi olla vaikea jättää huomiotta elefantti (tai ehkä aasi) huoneessa. Joten mitä sinä teet? Kielletäänkö poliittiset juonet?

Esimiehenä, johtajana tai toimitusjohtajana viimeinen asia, jonka haluat, on tappelu (suullinen tai fyysinen) työntekijöidesi keskuudessa. Mutta et voi lähettää ilmoittautumista, jossa lukee “EI POLITIIKKAA TÄMÄN TOIMISTOON!” koska se rikkoo pientä asiaa, jota kutsutaan ensimmäiseksi muutokseksi.

Vaikka kirjoittaisitkin merkin, ihmiset puhuisivat silti. Työntekijät rakastavat puhua toisilleen kaikesta ja kaikesta. He puhuvat turhauttavista asiakkaista, itkevistä vauvoista, rikkoutuneista nitojista, kuumista päivämääristä, kylmästä säästä jne. Jne. Joten miksi työntekijät eivät puhuisi myös vaikeista asioista, kuten veroista, sairausvakuutuksista, samaa sukupuolta olevien avioliitosta, koulutus ja abortti?

Loppujen lopuksi ehdokkaat puhuvat tästä. Se on presidentinvaalit mitä kuulemme näinä päivinä! Ja vaikka jotkut ihmiset viihtyvät keskustellessaan politiikasta (esimerkki: Meillä kaikilla on tämä ystävä, joka oli valtiotieteen pääaine ja ajattelee, että kuumiin poliittisiin keskusteluihin osallistuminen on hauskempaa kuin puolenhintaiset juomat onnellisen tunnin aikana), toiset keskustelevat mieluummin myyrien poistaminen kuin tulevissa vaaleissa. Kaikki riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä.

Väistämättä toimistossasi on sekoitus näitä ihmisiä. Sinulla on ihmiset, jotka juoksevat naapurin kuutiolle aloittaakseen keskustelun, ja sitten sinulla on henkilö, joka juoksee hänen toimistoonsa ja lukitsee oven vain pysyäkseen poissa.

Siksi sinun on oltava varovainen. Politiikassa tunteet ovat korkealla. Ja jokaisella on yleensä erilaisia ​​mielipiteitä jokaisesta kuumasta aiheesta, joka johtaa suuriin erimielisyyksiin ja jopa vihamieliseen työpaikkaan.

Vaikka saatat ajatella, tämä on Amerikka, sananvapaus, voin sanoa mitä haluan jne. Jne., Muista, että se, että meillä on oikeus tehdä jotain, ei tarkoita, että meidän pitäisi käyttää tätä oikeutta.

Vaikka keskustelut ihmisten kanssa, joilla on erilaisia ​​näkemyksiä, voivat auttaa laajentamaan omia näkemyksiämme, toimiston taukohuone ei ole oikea paikka sille.

Kyllä, ehkä sinä ja kollegasi pystytte keskustelemaan työssäsi sivistyneesti, kunnioittavasti politiikasta, uskonnosta, seksistä, rahasta ja Kim Kardashianista. Mutta sinä olet vähemmistössä. Suurin osa ihmisistä on kykenemättömiä hyväksymään eri mieltä.

Kiivaan poliittisen keskustelun jälkeen esimiehesi saattaa viedä tämän vihan aina suoritustesi arviointiin. (HR -ammattilaisina haluamme huomauttaa, että tämä on täysin epäeettistä ja poliittisten näkemysten ei pitäisi olla osana suorituskyvyn arvioinnissa).

Valko-Venäjän vaalit ovat demokratian irvikuva

Yksinkertaisesti sanottuna meidän ei pitäisi keskustella politiikasta työpaikalla, koska hyvin harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta näillä keskusteluilla ei ole mitään tekemistä työmme kanssa ja ne voivat vain häiritä sitä.

Joten kerro tämä työntekijöillesi. Kerro seuraavassa tiimikokouksessa kaikille, että olet hyvin tietoinen siitä, että politiikka on tällä hetkellä kuuma aihe, mutta pyydä heitä olemaan varovaisia, mitä he sanovat kollegoilleen. Kerro heille, ettet kiellä poliittista paskaa, mutta haluat heidän olevan tietoisia siitä, että kaikilla on eri näkemykset.

Kerro, että heidän esimiehenä, esimiehenä tai toimitusjohtajana et anna heidän henkilökohtaisten poliittisten näkemystensä vaikuttaa näkemyksiisi heidän työtehtävistään. Voit korostaa, että puhuvan politiikan, kuten minkä tahansa muun keskustelun aiheen, mukaan lukien se, mitä pikku Johnny teki uudelle sohvallesi tai mitkä ovat suuret suunnitelmasi tälle viikonlopulle, ei pitäisi häiritä työn tuottavuutta.

Tämä on yksinkertaisesti kysymys monimuotoisuudesta. Yhtiö tukee monimuotoisuutta; siksi mitään keskusteluja, jotka saavat ihmiset tuntemaan itsensä syrjäytyneiksi, epäedullisiksi tai syrjityiksi, ei suvaita.

Lopeta kokous kokoontumalla ystävyyspiiriin, pitäen kädestä kiinni ja laulamalla Kumbaya. (Tämä on valinnainen, mutta suosittelemme sitä).

Kaiken tämän jälkeen, ketä aiot äänestää? Lapsi, lapsi. Lopeta nyt tämän lukeminen ja palaa töihin!

Lisää asiantuntijaneuvontaa saat Integrity HR: n henkilöstöblogista . Päivitämme blogimme viikoittain HOT HR -ongelmilla, jotka vaikuttavat yritykseesi.

Lue myös Uskon ja politiikan yhdentyminen